Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-01-2019 03:27:37

FaitheRockefeller
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-01-2019
Messages: 3

Goedkope Nike Schoenen

Deze zijn gepland voor begin 2018, dus zorg Nike Air Max Thea ervoor dat je op de hoogte blijft van updates voor Kicks On Fire. Een van de laatste kleurstellingen van de Nike Air More Uptempo komt dit jaar uit in een speciaal stadspakket en dit afgebeelde paar is de New York City-editie die ook wordt vergezeld door de paren uit Chicago en Atlanta. De sneaker is eigenlijk bedekt met een wolvengrijs, midnight marine en wit kleurenschema, terwijl een oversized "NYC" -opschrift aan de zijkanten in wit is te zien als vervanging voor de klassieke "AIR" -branding.

Een bijpassende tussenzool met zichtbare luchtdemping maakt het ontwerp helemaal af. Kijk voor deze Nike Air More Uptempo NYC bij bepaalde Nike-winkels en online op 27 december voor een verkoopprijs van $ 170. Nike Air Max Heren Houd het altijd op slot voor KicksOnFire voor de nieuwste sneakernieuws- en releasedatums. Een van de kleurstellingen van de aankomende KITH x Nike LeBron 15 Three Kings-collectie is te zien en dit paar is in Rose Pink.

Uitgerust met een tijdloos kleurenschema van Nike Schoenen Heren zwart en wit, is de schoen in feite een eenvoudig ontwerp met tonaal zwart leer dat wordt gebruikt voor de upper terwijl grijze accenten worden gebruikt voor de mini Nike-branding op de zijkant en het tonglabel. Een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool completeren het tweekleurige ontwerp helemaal. Kijk snel voor deze colorway van de Nike Grandstand 2 bij bepaalde Nike-winkels en online. Houd het altijd op slot voor KicksOnFire voor de nieuwste sneakernieuws- en releasedatums.

Een van de grootste releases van de Goedkope Nike Air Max Nike Air Zoom Spiridon dit jaar was de samenwerking met Stash en voordat 2017 afsloot, werd een nieuwe colorway van de sneaker geïntroduceerd. Deze tijd komt in wit / team oranje, wit gaas maakt het bovenste deel met zwart over het spatbord. Overal reflecterende accenten, oranje swooshes, oranje / grijze eyestays en een witte tussenzool completeren het ontwerp helemaal. Retail voor $ 160, kijk voor deze nieuwe colorway van de Nike Air Zoom Spiridon bij bepaalde Nike-winkels en vandaag online.

Houd het altijd op slot voor KicksOnFire voor de nieuwste sneakernieuws- en releasedatums. Voordat de Nike LeBron 1 werd ontvangen, was de eerste signature sneaker van LeBron James de Nike Air Zoom Generation en maakt hij deze feestdagen zijn comeback. Een van de volgende kleurstellingen is in een klassiek kleurenschema van zwart en wit met de bijnaam King's Rook. De basketbalschoen is voorzien van een zwart bovenwerk van zwart leer met Goedkope Nike Schoenen contrasterende crimsonkleurige varsity-accenten, terwijl witte Nike Swooshes en een bijpassende rubberen buitenzool met hits van meer crimson het ontwerp compleet maken.

Verwacht wordt dat Virgil Abloh en Nike in 2018 nog twee kleurstellingen van de Off-White x Nike Air VaporMax zullen uitbrengen. Na enkele on-feet foto's van het verduisterde paar te hebben gemaakt, bekijken we nu het volledig witte paar. nieuwe versie van de Off-White x Nike Air VaporMax komt uit een wit Flyknit-bovenwerk met witte Swooshes op de zijpanelen, zwarte letters op de tong, enkel en mediale zijpanelen, een oranje [img]http://www.fuifbus.nl/images/large/nike air max thea-690ugo.jpg[/img] lip op de Swoosh en een duidelijke VaporMax enige eenheid.

Hors ligne

 

Pied de page des forums