Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 01-12-2018 04:05:11

JeffCarey
Nouveau membre
Date d'inscription: 01-12-2018
Messages: 3

Nike Free

Når du vælger en Nike Løbesko tonal grå finish øverst, er Wolf Grey strikket øvre parret med den mørkere nuance af Gray bemærket på mellemsålen. Tilføjelse af kontrast til skoen er Safety Orange accenter noteret på Flywire og branding. Sort gummi ydersål og hvid på kraven og snørebånd afslutter skoets design. Prissat til $ 160, se efter Nike LeBron 15 GS Wolf Gray Safety Orange til at løse den 24. februar. Udgivelse i morgen er denne helt nye farvelægning af Nike Air Max 1 Jewel, der tager et blødt udseende, der ville være ideelt til forårssæsonen.

Retailing for $ 130, se efter Nike Air Max 93 OG Dusty Cactus hos udvalgte Nike butikker og online Nike Løbesko Herre den 2. februar. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer. Den originale og populære Nike Air Max 180 Ultramarine er endnu engang tilbage, og denne version af sneakeren blev udgivet Nike Løbesko Dame i 2013. Kendt for sine underskriftsfarver med at blande et fuldt hvidt læder / mesh øvre, der er accenteret med Ultramarine på foringen, Swooshes og ydersål, solrød anvendes på tungen branding og hæl del.

Dette nye udvalgte par er angiveligt en britisk udgave, der er dækket af et luksuriøst guld og hvidt farveskema. Laget af glat / laklæder med mesh, er sneaker også detaljeret med 3M reflekterende accenter, et forstørret AIRMAX logo på siden, 2018 Nike Free placeret på hælfligen og 00 ° 00 'koordinater på indlægssåler og forfod. Signaturen Air Max-dæmpning på mellemsålen og den svarte ydersål fuldender sin makeup helt. Se efter denne Nike Air Max 98 UK hos udvalgte Nike-butikker og online snart.

Også en del af samlingen vil være Nike Air Foamposite One.Her vi bringer dig de første fotografier af det kommende Nike Air Foamposite One Chinese New Year, som har en skør grafisk øvre, der kommer med et udvalg af farver samt fyrværkeri og blomster grafik til at repræsentere det kinesiske nytår fest. Sorte accenter placeres derefter på eyestay, snørebånd, indre bootie og hæl. Capping ting er rødt på branding og pull tabs, og en isig blå gennemsigtig ydersål.

Ingen eksakt udgivelsesdato er blevet bekræftet endnu Nike Free 5.0 Dame for Nike Air Foamposite One kinesisk nytår, men hold det låst til Kicks On Fire for løbende opdateringer. Sørg for at følge vores Nike Air Foamposite One Chinese New Year-nav-side, hvor du finder de nyeste udgivelsesinfo og billeder. Air Max Day blev lige meget mere interessant, da det ser ud til, at vi har fået en udgivelsesdato for atmosfæren Nike Air Max Animal Pack 2.0. I samarbejdet med Nike Air Max 1 og Air Max 95 ses dette samarbejde med Japan Begge silhuetter bliver dækket af dyreprints og faux teksturer http://www.aktifreyon.com/images/large/dk-270dzr.jpg hele vejen rundt, hvilket skaber et unikt og iøjnefaldende udseende.

Hors ligne

 

Pied de page des forums